Baza materială


Activitatea educativa se desfasoara intr-un mediu curat, estetic, si dotat tehnic corespunzator unei institutii din secolul XXI, desi cladirile au o vechime considerabila. Scoala detine 35 de spatii in care se desfasoara activitati instructiv-educative si activitati administrative: sali de curs, sala de sport, terenuri sportive, gradina, cabinet de consiliere, cabinet logopedie si cabinet medical, biroruri, ateliere tehnice si cabina de paza.

Activitatea din cladire este supravegheata electronic si exista paza permanenta, intrarea se realizeaza sub supravegerea firmei de paza si pe baza de cartela electronica.

Salile de clasa sunt dotate cu mobilier adaptat varstei scolare si diferitelor specializari. Astfel, exista sali special amenajate pentru elevii din clasele pregatitoare si cabinete specializate pe diferite discipline: limba romana, limba franceza, limba engleza, limba spaniola si portugheza, discipline socio-umane, istorie, geografie, biologie, chimie, fizica, TIC- informatica, matematica.

Laboratorul de informatica are in dotare calculatoare performante, internet, videoproiector, TV, video, DVD, copiator, imprimante, aparat filmare-foto, rizograf, tabla interactiva; unele cabinete sunt dotate cu calculator si videoproiector, table magnetice si intentionam extinderea acestor dotari.

Educatia si instructia sunt sprijinite permanent de catre specialist care isi desfasoara activitatea in cabinetul de logopedie, de consiliere si in cabinetul medical.

Pentru ca suntem preocupati de starea de bine a copiilor, avem amenajate in incinta scolii spatii de depozitare (dulapioare), in curte functioneaza un chiosc in care se vand produse alimentare autorizate; de asemenea, copiii de la nivel primar iau masa in scoala, in regim de catering.


DOTĂRI (click)